Termeni si conditii - Cupola Speed

Termeni si conditii

      Magazinul online dezmembrarisuceava.ro este administrat de compania S.C. CUPOLA SPEED S.R.L. , inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J33/582/1991, avand CUI RO 712475,  sediul social in Comuna Patrauti Nr. 1220, str. Aurel Vlaicu Suceava (sub soseaua de centura a Sucevei).

Utilizarea site-ului / Acceptarea conditiilor

      Accesarea, vizitarea sau folosirea site-ului dezmembrarisuceava.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

      Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea lor.

      Intregul continut al website-ului este proprietatea SC Cupola speed SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al Detinatorului, a oricaror elemente regasite in site, cu exceptia utilizarii in scopuri comerciale, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

      Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata coroborate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC Cupola Speed SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Securitatea datelor

      Am implementat masuri de securitate adecvate pentru a impiedica pierderea accidentala, utilizarea sau accesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal intr-un mod neautorizat, modificarea sau divulgarea acestora.  In plus, limitam accesul la datele cu caracter personal acelor angajati, agenti, antreprenori si altor terti care au nevoie sa le cunoasca in scopul desfasurarii afacerilor.  Acestia vor prelucra datele  cu caracter personal numai conform instructiunilor noastre si sunt supusi unei obligatii de confidentialitate.

      Am implementat proceduri pentru a trata orice incalcare de date cu caracter personal suspecta si  vom notifica persoanele vizate si orice autoritate de reglementare aplicabila cu privire la o incalcare in cazul in care suntem obligati legal sa facem acest lucru.

      Durata de prelucrare a datelor cu caracter personal este cuprinsa intre data la care v-ati exprimat consimtamantul in acest sens si data pana la care scopul identificat mai sus va fi indeplinit ori pana cand va veti exprima dreptul la stergerea datelor si dreptul de opozitie la prelucrare.

Legea aplicabila . Litigii

      Legea aplicabila este legea romana. Pentru orice conflict aparut intre detinatorul siteului si utilizatorii website-ului se va incera o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil intr-un termen de 30 zile, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul detinatorului website-ului.

      Daca o persoana vizata considera ca nu ne-am indeplinit vreuna dintre obligatiile stabilite de lege cu privire la datele cu caracter personal, aceasta are dreptul  sa depuna o plangere in acest sens la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP(www.dataprotection.ro, anspdcp@dataprotection.ro). Cu toate acestea, am aprecia sa ne fie acordata sansa de a rezolva preocuparile dumneavoastra inainte de a va adresa autoritatilor competente, prin urmare va rugam sa ne contactati pe noi in prima instanta.

Comanda

      Cumparatorul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea pieselor in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate. Adaugarea in cosul de cumparaturi, fara finalizarea comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea si nici rezervarea automata a acelei piese.

      Comenzile se pot efectua prin intermediul site-ului dar si telefonic la unul din numerele afisate pe site.

      Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.Totodata prin finalizarea comenzii,cumparatorul isi da acordul ca vanzatorul sa il poata contacta telefonic pentru a comunica disponibilitatea si modalitatea de livrare a pieselor.

      Vanzatorul are posibilitatea de a anula comanda plasata de catre cumparator pe site-ul dezmembrarisuceava.ro, cu o notificare prealabilă, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei dintre parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

      - datele furnizate de cumparator sunt gresite sau incomplete;

      - neacceptarea de catre banca emitenta a cardului cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

      - invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Cupola Speed, in cazul platii online;

      - erori de pret sau disponibilitate stoc care pot sa intervina pe site;

      - situatii in care cumparatorul nu a ridicat comenzile efectuate pe site-ul vanzatorului in trecut.

      In cazul in care cumparatorul solicita retragerea din Contract, in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care Comanda este achitata, vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 zile de la data informarii vanzatorului de catre cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma se va returna prin virament bancar.

      Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea pieselor vandute.

      In cazul in care o piesa comandata de client, nu poate fi livrata de vanzator, acesta din urma va informa clientul si va returna in contul clientului contravaloarea comenzii, in termen de maxim 7 zile lucratoare de la data notificarii acestuia.

Facturare

      Pretul pieselor prezentate in cadrul site-ul dezmembrarisuceava.ro includ TVA 19%. Preturile nu includ si costurile de livrare.

      Pretul, modalitatea de plata, termenul de livrare sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Livrarea comenzilor

      Livrarea pieselor comercializate de Cupola speed srl se face prin serviciul de curierat rapid , in 24-48 h de la finalizarea comenzii.Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei. Comenzile finalizate pana in ora 15:00 vor fi procesate in ziua respectiva.Cele finalizate dupa ora 15:00 vor fi procesate a doua zi.Comenzile finalizate sambata vor fi procesate in cursul zilei de luni. Vanzatorul se va asigura de ambalarea corespunzatoare a pieselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

      Comenzile efectuate pe site se pot ridica si personal de la sediul firmei.

      Coletele care se livreaza prin curier vin insotite de factura, pe care o gasiti atasata de awb, sau in interiorul coletului.